a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

Slide
датум_на_самитот

Денови до самитот

20 / 05 / 2021

За кого е

 

Маркетинг професионалци 

 

Креативци

 

Вљубеници во маркетингот

Reframing the Future

Skopje Marketing Summit

Предвидувањето и планирањето на иднината во време на невидени глобални промени, никогаш не било потешко. А сепак потребата за визија, иновација и трансформација никогаш не била поизразена кај бизнисите.  Глобалната Covid пандемија ги преобликуваше животите и барањата  брендовите и на бизнисите, како и секојдневната слика на пазарите во која делуваат. А најмногу ги промени потрошувачите.

Скопје Маркетинг Самит 2021 ќе се обиде да ги доближи предвидувањата за иднината на маркетингот и сето тоа засновано на сегашната реалност исполнета со несигурност. Говорниците низ своите презентации ќе ги откријат клучните предизвици и промени кои ќе влијаат на  маркетинг активностите на брендовите во иднина. Дали и колку брендовите се загрозени во новите неочекувани текови, и дали во услови на несигурност сепак брендовите може да се оттргнат од неизвесноста, на кој начин да останат стабилни и да се обидат да растат во 2021.

Говорниците ќе презентираат објективни согледувања, стратешки совети и практични алатки и примери кои на маркетерите ќе им помогнат да постигнат резултати.

спонзори

Спонзори

спонзори

Медиа покровители

Главен уредник и издавач на порталот Media Marketing

Професор по маркетинг и стратег за иновации

Креативец и предавач

Човек, жена, мајка, self-love coach и дигитален стратег.

Филип Петровски е основач и CEO на Data Masters

Искусен почетник

Маркетинг и комуникациски стратег

Консултант за маркетинг, АММС

Основач и извршен директор на BizzBee Solutions

Александра Дилeвска – Извршен директор на PUBLICIS GROUPE С.Македонија и Хрватска, COO Adriatic

За_самитот

Програма

20 МАЈ
09:30 - 9:40

ОДБРОЈУВАМЕ

09:40 - 11:45

    • Верица Мартиновска - Воведно обраќање
    • Екрем Дупановиќ - За времето кога маркетингот беше господска работа
       Q&A
    • Бранимир Бркљач - Зошто повеќе никој не го слуша маркетингот?
       Q&A
    • Александра Дилевска – Водење на брендовите кон иднината
       Q&A
    • Данчо Димков – Вашиот идеален клиент е на Linkedin. Најдете го!
       Q&A

11:45 - 11:55

ПАУЗА

11:55 - 13:25

    • Јадранка Накова - Колку вреди твоето дигитално јас?
       Q&A
    • Филип Петроски -Анатомија на маркетерот на иднината (Data-Driven вештини кои треба да се совладаат)
       Q&A
    • Лилиана Каимакан - Иновирање на портфолиото на иднината
       Q&A

13:25 - 13:55

ПАУЗА

13:55 - 15:25

    • Лења Фарагуна - Бидете заебано отпорни во време на криза и станете marCAREter!
       Q&A
    • Дарко Лукиќ - Неуромаркетинг - Инструмент за декодирање на однесувањето на потрошувачите
       Q&A
    • Лазар Џамиќ - Градење на брендови во свет на лесно игнорирање
       Q&A

маркетинг_регистрација

За присуство регистрирајте се тука

Организирано од:

Телефон:

+389 02 306 7572

Email:

info@marketing-summit.mk

Адреса:

Кликер Маркетинг

Димитар Беровски бр.9

1000 Скопје

Придружете се на Skopje Marketing Summit на 20/05/2021